Přidat komentář

Tak v zásadě jde o pitomosti ...
Ale ty pupínkář je taky. Když se mu náhodou někde udělá malý, okem neviditelný pupínek, tak za pár hodin tam má doslova "kráter". Taky, když hodně přemýšlí, tak si pořád drbe čelo, takže pak vypadá taky dobře :one:
No a večer, když pracuje a chci zapnout myčku, tak že ji zapne až půjde spát. Jenže pak usnu rázem okamžiku a na myčku se vybodne a já protože už ho znám, tak když jdu v noci čůrat, tak jdu zapínat myčku, abych ráno měla nádobí ..., to bych teda střílela.
Jo a ještě mně připadá, že pořád nepochopil, kam patří špinavé prádlo. Spodní tedy hází do koše, ale trika, košile a kalhoty nechává různě na věšácích, nechápu proč, asi si večer myslí, že to ještě použije a ráno má náladu na jiné a tak se to hromadí, až není věšák vůbec vidět.
Jo a ještě s čím mě teda vytáčí do vrtule je hltání a jídlo na stojáka ... Jí hrozně rychle a velká sousta, že má prý velkou pusu a když si připravuje jídlo sám, tak si pak stoupne ke kuchyňské lince a sní to nad dřezem :n:
Jéé a ještě mě napadlo, že když náhodou vaří, tak používá naprosto nevhodné hrnce, buď moc malé nebo velké a zásadně vaří v malém na velké plotýnce a myslí si, že to bude dřív uvařené a to samé platí pro stupeň vaření - nestačí, že to bublá, ono to musí skoro vyskočit z hrnce. Ale zase alespoň někdy navaří, ale nesmím to vidět, jinak hrozí hádka }:)
Ale jinak je hrozně fajn ... :h:

Lištička Kačka + Matýsek + mimi v bříšku

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky