Přidat komentář

In reply to by vanocka

hele, jestli ti nezáleží na tom kde, ale hlavně jak budeš rodit, tak vřele doporučuju Jilemnici - tam jsem rodila prvního syna - před necelými 3 lety... a prostě the best (byla jsem se podívat v Krči, na Bulovce a přišlo to na mě v Harrachově, tak jsme jeli do nejbližší porodnice :) )... vlastní porodní pokoj s vanou, sprchou i záchodem, porodním lůžkem, postelí, porodním vakem, míčem... no prostě vším :) - žádný urychlováky, žádný nucený polohy... žádný nadbytek personálu...
Brandýs nebyl špatný, ale hrozně tam všechno honěj... nakonec jsem taky neměla u porodu nadbytek personálu... sestřička si v klidu něco ťukala do počítače, a ze mě už lezla hlavička :D - kdybys viděla ten vyděšený pohled, když se náhodou ohlídla :D - ale já to měla fakt extrémně rychlý :)
Moc se tam s maminkami nebaví... jednou za čas tam někdo přišel, něco mi píchnul (něco na uvolnění, něco na rychlejší otevírání, pak mi píchli vodu...) - takže bych nějaký moc aktivní porod nečekala... ale personál byl milý, jejich mladé doktorky by si s porodním plánem určitě poradily :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka