Přidat komentář

tak já mám teda úplně jinou zkušenost než vy všechny tady. Malou jsme začali dávat na nočník v 8 měsících. Přespala se suchou plínkou, tak jsme to zkusili a ona se vyčůrala do nočníku. Potom jsme jí začali dávat pravidelně a chválit jí když se vyčůrala a když se počůrala do plínky tak jsme vysvětlovali (ale nebili, ani na zadek, ani nekřičeli).
Asi ve 14 měsících jsme jí zkoušeli nechat bez plínky. Každou chvilku, snad co 20 minut jsme se ptali jestli nechce na nočník a běhali za ní. Bylo to náročné, ale brzy to přineslo úspěch. Snad do měsíce si začala říkat sama eee. Pak přišel zvrat a nechtěla na nočník. ale na chtěla na záchod. Tak jsme koupili prkénko /to dětské/ a začala chodit tam. A teď poslední měsíc je to úplná paráda.Je jí 20 měsíců a když chce na nočník, tak sama jde k nočníku, vytáhne si ho a slíkne si kalhoty a kalhotky, sedne si, vyčůrá se. Pak přijde za mnou nebo manželem a řekne eee. My jenom vylejeme nočník a natáhneme jí kalhoty. Paráda. A u druhého dítěte to hodlám dělat zrovna tak. Sotva se udrží v sedě, tak půjde na nočník.
omlouvám se všem co se mnou nesouhlásí, ale já s tím mám dobrou zkušenost. Ségra má holčinu, už je jí 15 měsíců. Nočník nezná a ségra se o to ještě ani nesnaží a myslím si, že s tím budou mít daleko větší problémy než my. podle mě, když se dítě začne dávat brzy, tak si na nočník přirozeně zvykne. To je čitě můj názor. Nikomu ho nenutím. Jen píšu jakou zkušenost mám já.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka