Přidat komentář

tak já jsem se vdávala až když bylo malé 5 měsíců - a bylo to naprosto super. Koupila jsem jí bílé šatičky a šátek a máme s ní moc krásné fotečky :-).
Taky jsme dělali jenom malinkatou svatbu na chatě - pro rodinu. Koupili jsme sud piva, prase na gril a nějaký ostatní věci - a bylo hotovo.
Malá byla moc hodná - takže jsem ji jenom nakojila a potom buď spinkala v kočárku nebo se s ní někdo muchlal :-D. A večer jsme ji dali spát normálně do postele do chaty a spinkala - takže jsme mohli řádit až do noci.
Ono to je asi jedno - pít stejně moc nemůžeš - ať už budeš kojit nebo budeš těhulka. Jde asi o to, kde si to představujete - abyste případně měli mimčo kam dát. Protože třeba kdybyste to chtěli dělat v nějaký restauraci, tak bych se vdávala asi těhulka. Tam by jsi s mimčem moc dlouho nevydržela. Ale třeba jak jsme to měli my - dělali jsme to u manželových rodičů na chatě - takže jsem tam v klidu mohla dát malou spinkat a my jsme byli na zahradě venku. Pivínko, prasátko, bazén, ... :-) ..... a fakt ty svatební fotky s malou jsou super.
Ať se rozhodneš jak se rozhodneš ......... určitě si to užiješ, ať jako těhulka nebo už jako maminka.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka