Přidat komentář

ahoj, ono je to trošku individuální. Protože je několik druhů fusaků a kombinéz. Jsou jinak teplé. Já mám třeba hodně teplý fusak i kombinézu, ale slyšela jsem tady i něco o podzimních a jarních fusacích a i kombinézách, takže až budeš vybírat tak opravdu ať je to vše na zimu. Dobré fusaky jsou od Emitex (na můj vkus dost drahé) já mám klasický fusak do 3 let a je krásně teploučký. Jen neni z vrchu omyvatalný takže ho peru častěji-když se zvrchu umaže-ale to se stává hlavně když už dítko sedí a dlabe v kočárku. Mojí dcerce budou 3 měsíce teď ve čtvetek. Po bráškovi bude dědit kombinézu a fusak. Ona je narozena začátkem června a syn je narozen nakonci července (3 roky) takže i když bude kombinézu dědit, tak jsem jí koupila i větší číslo. Markétka je daleko silnější než byl Ondra v jejím věku takže po něm kombinézu buď neužije a nebo jen ze začátku.
Na zimu jí budu oblíkat asi takto: bodýčko s dlouhým rukávem, slabší mikinku nebo svetýrek, punčocháčky nebo dupačky, čepičku a kombinézu, španělskou deku a nánožník. Když zvolim fusak tak jí budu oblíkat takto: bodýčko s dl. rukávem, teplej kabátek nebo zimní bundičku, zateplené kalhoty-dupačky nebo klasické kalhoty s punčoškama, čepičku, rukavičky a nánožník. Pokud bude hodně velká zima tak použiji ještě francouzskou deku...Na dno kočárku dám taky deku aby měla teplo i zespoda-pokud nebudu mít fusak...
takže na zimu určitě pořídit: 1xfusak, 1xkombinézu, 1xbundu, 2-3xteplejší mikinky nebo kabátky (fleece),kusy podle toho jestli jsi na čepičky ujetá (jako já) nebo ne :C]]: teplé čepičky, 4x rukavičky (mimča si je rádi cucaj),2x zateplené kalhoty a nebo teplé dupačky, 4x punčocháče klasické i punčocháče zateplené, 1x španělskou deku-nebo jakoukoliv hodně teplou, krém na pusinku proti omrzlinám /dobrá je nivea/. Pokud bude venku -10stupnů tak se nedoporučuje chodit s mimčem ven. Jen v nejnutnějších situacích. To samé platí když budou mlhy-smog se drží příliš nízko a mimčům se hodně špatně dýchá..... :a:
Nevim jestli jsem na něco nezapomněla..přecejen mám takhle malé mimčo po 3 letech :!k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky