Přidat komentář

Dobré dopoledne holky modrooký :a:, tak se zase hlásím, ale jen na skok :00:.
U nás zima, celou noc :rain: jako z konve a tak mytí oken odloženo na neurčito ... zase :00: :€[€: :|€|: :help:.
My tady máme A., ale dnes odjíždí směr Serbia a my se balíme a zítra i s jeho rodiči, míříme tamtéž a návrat snad v neděli :00:. Na cestu se netěším, ale bohužel nejsme majiteli cestovního pláště od Arabely :00: :///:. A tak tady pobíhám, poklízím, pomalu balím a chystám dárky, boť A. má v sobotu narozeniny :h:. Letos to máme ve znamení fotografií, které jsem nechala vytisknout v různých formátech a na různé materiály. Snad se budou líbit. A ještě několik knih, ty já kupuji tuze ráda :h:.
Nevařím, něco si urvu v lednici a je tam ještě zbytek dýňové pol. :a\|:.
Simi, tak ať je Káje lépe a zase můžeš na brigošku. Myslím, že jsi přesně tohle potřebovala, vypadnout mezi lidi :one:. Snad se ti i líbí.
Jinak s postelí by to bylo na dlouhé vyprávění, událo se kolem toho hodně věcí, které mně fakt nadzvedly, ale už je to pryč ... :00:.
Věrulinko, ta vaše školka je fakt na pytel :€z€:. Opravdu ho nejde třeba i v půlce roku přesunout jinam :? Neříkám, že do té školky s asistentem, ale někam, kde důchodkyně nechtějí svůj klid, ale jsou tam mladé učitelky, které nebudou ze všeho dělat konec světa :O :€\€:.
Moni, jak vám jde tančení ? Ellí tam chodí moc ráda. Zvlášť co jsem sehnal ty "piškoty", úplná labuť :s:.
Nooo nic, jdu zvednout zadek z gauče a něco zase dělat :///:. Mějte se přímo fanfárově a já se příští týden ozvu (neberu si sebou PC :n:) :a: :kiss: :a:.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky