Přidat komentář

Nazdárek děvčátka :a:, zdravím vás při pondělku. Já tady zase pobíhám a něco štrůtám :00:. Dvě pračky vyprány a pověšeny ... žehlit budu až zítra. Na plotně se mi už dvě hodiny táhne vývar, ale budu ho muset už dodělat. Odpol. vezu tátu někam do banky a pak pro Ellí.
Jinak tedy páteční koncert jsem si užila teda jako hóóódně :00:. Myslím si, že jsem několik hodin v kuse :\x: a zpívala. Domu jsem přitáhla ve dvě a kdyby byl někdo ze sousedů vzhůru, pařila bych do bílého rána :00: :s:. Bohudík, nikdo nesvítil :///:. Za to druhý den, mi tedy nebylo vůbec nejlépe ... no nejsem už nejmladší :00:. V neděli jsme byly u kamarádky na návštěvě, předělala byt, tak jsme byly na kolaudaci.
No co to tady čtu ? Simi, to je podzimní únavou a úbytkem světla. Já na to taky hodně trpím, ještě jak jsem doma sama. To nemám chuť se s nikým bavit, ani telefony zvedat, to jsou pak dny, kdy nepíšu ani sem :€[€: :|€|:. Mně pomáhá jít ven, pokud je sluníčko, běž si chvilku sama, vem si třeba do uší MP3 a poslechni hudbu co máš ráda. Pokud to jde, něco si kup, třeba i něco malého, ale jen pro sebe. A každý den ráno si popřej hezký den a řekni si, že jsi moc šikovná holka ... :s:, já vím, že je to možná k smíchu, ale zabírá to.
Věruško, zlato, my se snad nepotkáme. Já zase o víkendu většinou nemám čas napsat :00:. Hele ta vaše školka je fakt :€z€: :€{€: :€\€: :€}€: ... co blázní :? To že se ve školce Vojtík chová jinak než doma, tak tomu bych věřila. Ellí to má to samé ... doma, nezavře pusu, pořád něco mele tančí, skáče ... ve školce ? Je většinou potichu taková zakřiknutá a ušlápnutá ... to fakt nevím po kom má, jelikož já s A. jsme hodně věcí, ale rozhodně nejsme tichý a ušlápnutý :00: :s: :metal:. Já myslím, že z toho prostě vyrostou. Jsou ve školce měsíc a kousek, přece nebudou jak vojáci ... každý je jiný. No drž se holka :kiss:.
Tak miloušci moji, krásný den, na nás jako už vykouklo :€s€: a já jdu dodělat ten vývar a zase dojdu, jestli tedy nepojdu :00: :s:.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky