Přidat komentář

Cauky Apai, :a:
ctu Tvoje radky a uplne mi to pripomnelo nase "(NE)kojici obdobi", ktery mela Luciferka }:) nekdy v 8,5mes. Mala mi delala presne to same!!!! Mela 1000 jinych zajmu a aktivit nez se nechat pres den nakojit - byla ochotna pit v podstate jenom v noci. Denni kojeni zkratka bojkotovala a trvalo to skoro cele 3 tydny!!!! :00:
Nicmene: povedlo se nam tuto krizi zazehnat. :c: Chtelo to teda megapevne nervy a spoustu prace navic, ale zdarilo se. :one:
Mrkni k nam na blog, treba pro inspiraci:
http://www.mojetehotenstvi.cz/bojkoterka-lucie
http://www.mojetehotenstvi.cz/jupiii-nas-mlecny-pribeh-pokracuje-o
Ja Ti drzim palce, at malyho jeste na kojco ukecas .... nam se zatim dari - mala bude mit pristi tyden rok a ted nechce na piti pro zmenu skoro nic jinyho nez jen mlicko ode me!!!! :hu: :00: :°°//:
SHARANE+LUCINKA
PS: jinak jeste pridam info z praxe, ze nam se osvedcilo kojit vzdy na tom stejnem miste - nejlepe v klidu, pritmi, bez rusivych elementu. Nekde sem cetla, ze taky pomaha "peliskovani" - zkratka vezmes malyho, zavrtas se s nim do postele a treba ho i prikryjes deckou ... on jak ma klid a pritmi, tak se vetsinou trosku zklidni a je sance, ze zacne sosat. Nam tohle trosku pomohlo, tak muzes zkusit ... kojenicku zdar! :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka